Taxi od aerodroma Podgorica do Ulcinja

Taxi od aerodroma Podgorica do Ulcinja

Taxi aerodrom Podgorica do Ulcinja po cijeni od 75 evra (80 kilometara, oko 1 sat i 20min vožnje).
Plaćanje prolaska kroz tunel Sozina je uračunato u cijenu.
Ukoliko planirate da posjetite ovaj rajski kutak na zemlji rezervišite kod nas online Taxi od aerodroma Podgorica do Ulcinja. Možemo Vam pružiti odličnu Taxi uslugu po veoma povoljnoj cijeni.
Prevoz od podgoričkog aerodroma do Ulcinja će vam proći brzo i uzbudljivo. Tokom puta ćemo proći Skadarsko jezero. Imaćete predivan pogled na jadransko more dok budemo prolazili grad Bar i mjesta Sutomore, Dobre vode i Utjehu.
Zašto je prevoz od aerodroma Podgorica do Ulcinja veoma popularan?

Ulcinj – Crna Gora
Ulcinj je jedno od neponovljivih turističkih gradova u Crnoj Gori. Smješten je na jugu zemlje. Veoma je posjećen od strane turista zbog Velike plaže, Ade Bojane i ptičjeg rezervata na Solani. Tu su i zidine tvrdjave sa kojih se pruža prelijep pogled.

 

 

Taxi od aerodroma Podgorica do Ulcinja možete rezervisati online. Nije Vam potrebna kreditna kartica.

Mjesto gdje se sastajemo
Naš vozač će vas sačekati na aerodromu Podgorica sa Vašim imenom na tablici. Nalaziće se odmah pored izlaza iz zgrade aerodroma Podgorica. Veoma lako ćete ga primijetiti jer podgorički aerodrom ima samo jedan izlaz. On će Vam pružiti siguran i udoban prevoz od aerodroma Podgorica do Ulcinja. Sva naša vozila su udobna. Prilagodjena su za aerodromske transfere. Rezervišite na vrijeme Vaš transfer sa aerodroma Podgorica. Obezbijedićete sebi dobar i jeftin Taxi od aerodroma Podgorica do Ulcinja i atrakcija kao što je Ada Bojana. Možete nas kontaktirati preko naše kontakt forme, putem e-maila, sms porukom ili telefonskim pozivom.

Naš taxi od aerodroma Podgorica do Ulcinja jedan je od najpovoljnijih u zemlji. Udaljenost je 90 km. Vožnja traje oko 1 sat i 20 min. Možete zakazati i povratni transfer sa bilo koje adrese od Ulcinja do aerodroma Podgorica. Za povratno putovanje važi ista cijena. Taxi od Ulcinja do aerodroma Podgorica možete rezervisati iako niste koristili našu uslugu pri dolasku.

Naša cijena uključuje preuzimanje, sve takse, odlazak na vašu adresu i Taxi transfer aerodrom Podgorica do grada Ulcinja.

Taxi aerodrom Podgorica do Ulcinja
Veliki broj zadovoljnih putnika je preporučilo naš jeftin Taxi od aerodroma Podgorica do Ulcinja. Ukoliko vas zanima zašto, rezervišite vožnju i saznaćete. Potrudićemo se da opravdamo Vaša očekivanja i pokažemo našu poslovnost.

Kontaktirajte nas

mscepanovic98@gmail.com

+382 67 303 370 (Viber, WhatsApp)

Aerodrom Podgorica