Taxi od aerodroma Podgorica do Bara

Taksi od aerodroma Podgorica do Bara

Taxi aerodrom Podgorica do Bara košta 55 evra. Ovo je najpovoljnija varijanta za taxi prevoz Podgorica Bar sa aerodroma u Golubovcima. U udobnim vozilima i vozačima sa iskustvom moći ćete da uživate u prelijepim predjelima koje ima Crna Gora.

Na prvom mjestu nam je bezbjednost i zadovoljstvo putnika.

Grad Bar
Bar je grad na jugoistoku Crne Gore. To je grad sa brojnim kulturno istorijskim spomenicima i prelijepim plažama. Zovu ga još i grad maslina. U njemu se nalaze i primjerci veoma starih maslina od kojih se jedna procjenjuje na oko 2000 godina.
Za turiste je veoma zanimljiv Stari Bar sa svojom autentičnom arhitekturom i brojnim lokalima u kojima možete uživati u konzumiranju lokalne hrane i pića.

Bar je jedan od najsunčanijih gradova na Mediteranu sa prelijepom bojom mora i vodom prijatnom za kupanje.

 

 

Usluga taxi prevoza od aerodroma Podgorica do Bara je dio naše ponude. Putovanje traje nešto oko sat vremena zavisno od uslova na putu i doba godine. Od kad je napravljen tunel Sozina putovanje za znatno skraćeno i put je neuporedivo bolji.
Dužina relacije od aerodroma Podgorica do Bara je nepunih 50km. Na putu ćete vidjeti najveće jezero na Balkanu. To je skadarsko jezero koje je ujedno i nacionalni park. Nakon prolaska kroz tunel dočekaće vas primorsko mjesto Sutomore na čijem brdu se nalazi čuvena tvrdjava Haj Nehaj. Plaža i šetalište u Sutomoru svake godine privlači veliki broj turista iz zemlje i inostranstva. Nakon Sutomora dolazima u Šušanj i sa desna strane vidjećete plažu Žukotrlica. Par minuta kasnije smo u Baru.

Rezervišite na vrijeme pouzdan i kvalitetan taxi prevoz od aerodroma Podgorica do Bara po veoma povoljnoj cijeni.
Cijena se odnosi do 4 osobe. Plaćanje naknade prolaska kroz tunel Sozina je uračunato u cijenu vožnje.

Mjesto gdje se sastajemo.
Naš vozač će vas sačekati na aerodromu Podgorica sa Vašim imenom na tabli. Nalaziće se pored izlaza iz zgrade aerodroma. Veoma lako ćete ga primijetiti jer podgorički aerodrom ima samo jedan izlaz. On će Vam pružiti siguran i udoban prevoz od aerodroma Podgorica do Bara. Sva naša vozila su udobna. Prilagodjena su za aerodromske transfere. Rezervišite na vrijeme Vaš transfer sa aerodroma Podgorica. Obezbijedićete sebi dobar i jeftin Taxi od aerodroma Podgorica do Bara. Možete nas kontaktirati prekoi naše kontakt forme, putem e-maila, sms porukom ili telefonskim pozivom.

Kontaktirajte nas

mscepanovic98@gmail.com

+382 67 303 370 (Viber, WhatsApp)

Aerodrom Podgorica