Taxi od aerodroma Podgorica do Herceg Novog

Taxi od aerodroma Podgorica do Herceg Novog

Ukoliko planirate da posjetite biser crnogorske obale, potrebno Vam je da zakažete online Taxi od aerodroma Podgorica do Herceg Novog i možemo Vam pružiti odličnu Taxi uslugu po veoma povoljnoj cijeni od 100 eura.
Prevoz od podgoričkog aerodroma do Herceg Novoig ili Igala biće pravo uživanje. Tokom puta imaćete predivan pogled prelijepu prirodu gdje dominiraju crnogorske planine.
Zašto je prevoz od aerodroma Podgorica do Herceg Novog toliko tražen?

Herceg Novi – Crna Gora
Herceg Novi se nalazi izmedju planine Orjen i ulaza u jedan od najljepših zaliva. To je bokokotorski zaliv. Poznat je po svom utvrdjenju, starom gradu, brojnim festivalima i kulturno istorijskim spomenicima.

 

 

Taxi od aerodroma Podgorica do Herceg Novog možete odmah rezervisati. Nije potrebna kreditna kartica.
Mjesto gdje se sastajemo.
Naš vozač će vas sačekati na aerodromu Podgorica sa Vašim imenom na tabli. Nalaziće se pored izlaza iz zgrade aerodroma. Veoma lako ćete ga primijetiti jer podgorički aerodrom ima samo jedan izlaz.On će Vam pružiti siguran i udoban prevoz od aerodroma Podgorica do Herceg Novog. Sva naša vozila su udobna. Prilagodjena su za aerodromske transfere. Rezervišite na vrijeme Vaš transfer sa aerodroma Podgorica. Obezbijedićete sebi dobiti jeftin Taxi od aerodroma Podgorica do Herceg Novog i okolnih mjesta kao što su Igalo, Zelenika, Bijela itd. Možete nas kontaktirati prekoi naše kontakt forme, putem e-maila, sms porukom ili telefonskim pozivom.

Taxi od aerodroma Podgorica do Herceg Novog košta 100 eura, i jedan je od najpovoljnijih koje možete rezervisati. Udaljenost je oko 110 km. Vožnja traje oko 1 sat i 30min. Možete zakazati i povratni transfer sa bilo koje adrese od Herceg Novog do aerodroma Podgorica. Za povratno putovanje važi ista cijena. Taxi od Herceg Novog do aerodroma Podgorica možete rezervisati iako niste koristili našu uslugu pri dolasku.

Naša cijena uključuje preuzimanje, sve takse, odlazak na vašu adresu i Taxi transfer aerodroma Podgorica do grada Herceg Novog.

Taxi aerodrom Podgorica – Herceg Novi
Veliki broj zadovoljnih putnika je svojim poznanicima preporučilo naš jeftin Taxi od aerodroma Podgorica do Herceg Novog. Ukoliko vas zanima zašto, rezervišite vožnju na vrijeme i saznaćete. Potrudićemo se da opravdamo Vaša očekivanja i pokažemo našu poslovnost.

Kontaktirajte nas

mscepanovic98@gmail.com

+382 67 303 370 (Viber, WhatsApp)

Aerodrom Podgorica