Taxi od aerodroma Podgorica do Tirane

Taxi od aerodroma Podgorica do Tirane

Taxi aerodrom Podgorica do Tirane po cijeni od 120 evra (175 kilometara, oko 3 sata i 15 min vožnje).
Ukoliko planirate da posjetite glavni grad Albanije, potrebno Vam je da zakažete online Taxi od aerodroma Podgorica do Tirane. Možemo Vam pružiti odličnu Taxi uslugu po pristupačnoj cijeni.
Prevoz od podgoričkog aerodroma do Tirane će vam biti pravo uživanje.
Zašto je prevoz od aerodroma Podgorica do Tirane popularan?

Tirana – Albanija
Tirana je glavni grad Albanije i najvažniji ekonomski, društveni i kulturni centar zemlje.

Tirana, poput brojnih evropskih prijestonica pruža odličnu energiju specifičnu za ovaj deo Evrope, sa brojnim klubovima, barovima, kafićima i mjestima za uživanje.

 

 

Taxi od aerodroma Podgorica do Tirane možete rezervisati online. Nije Vam potrebna kreditna kartica.
Mjesto sastanka
Naš vozač će vas sačekati na aerodromu Podgorica sa Vašim imenom na tablici. Nalaziće se odmah pored izlaza iz zgrade aerodroma Podgorica. Veoma lako ćete ga primijetiti jer podgorički aerodrom ima samo jedan izlaz. On će Vam pružiti siguran i udoban prevoz od aerodroma Podgorica do Tirane. Sva naša vozila su udobna. Prilagodjena su za aerodromske transfere. Rezervišite na vrijeme Vaš transfer sa aerodroma Podgorica. Obezbijedićete sebi dobar i jeftin Taxi od aerodroma Podgorica do Tirane i okoline. Možete nas kontaktirati prekoi naše kontakt forme, putem e-maila, sms porukom ili telefonskim pozivom.

Taxi od aerodroma Podgorica do Tirane košta samo 120 eura, i jedan je od najpovoljnijih u državi. Udaljenost je oko 175 km. Vožnja traje oko 3 sata i 15 min. Možete zakazati i povratni transfer sa bilo koje adrese od Tirane do aerodroma Podgorica. Za povratno putovanje važi ista cijena. Taxi od Tirane do aerodroma Podgorica možete rezervisati iako niste koristili našu uslugu pri dolasku.

Naša cijena od 120 eura uključuje preuzimanje, sve takse, odlazak na vašu adresu i Taxi transfer aerodrom Podgorica do grada Tirana.

Taxi aerodrom Podgorica do Tirana
Veliki broj zadovoljnih putnika je preporučilo naš jeftin Taxi od aerodroma Podgorica do Tirane. Ukoliko vas zanima zašto, rezervišite vožnju i saznaćete. Potrudićemo se da opravdamo sva Vaša očekivanja i pokažemo našu poslovnost.

Kontaktirajte nas

mscepanovic98@gmail.com

+382 67 303 370 (Viber, WhatsApp)

Aerodrom Podgorica