Taxi od aerodroma Podgorica do Budve

Taxi od aerodroma Podgorica do Budve

Taxi aerodrom Podgorica do Budvanskog okruga po cijeni od 55 evra (65 kilometara, oko 1 sat vožnje).
Ukoliko planirate da posjetite ovu turističku prestonicu Crne Gore, potrebno Vam je da zakažete online Taxi od aerodroma Podgorica do Budve Sveti Stefan Bečići možemo Vam pružiti odličnu Taxi uslugu po pristupačnoj cijeni.
Prevoz od podgoričkog aerodroma do Budve ili Bečića je pravo uživanje. Tokom puta imaćete predivan pogled na crnogorske planine i Skadarsko jezero.
Zašto je prevoz od aerodroma Podgorica do Budve toliko popularan?

Budva – Crna Gora
Budva je jedno od najpopularnijih turističkih mjesta u Crnoj Gori iz više razloga. Tu su plaže koje posjećuje veliki broj kupača. Stari grad, koji je pravo mjesto za šetnju i uživanje u gastronomskim specijalitetima. Noćni provod je jedna od stvari po kojoj je Budva najbolja u regionu.

 

 

Taxi od aerodroma Podgorica do Budve možete rezervisati online. Nije potrebna kreditna kartica.
Mjesto gdje se sastajemo.
Naš vozač će vas sačekati na aerodromu Podgorica sa Vašim imenom na tabli. Nalaziće se pored izlaza iz zgrade aerodroma. Veoma lako ćete ga primijetiti jer podgorički aerodrom ima samo jedan izlaz.On će Vam pružiti siguran i udoban prevoz od aerodroma Podgorica do Budve. Sva naša vozila su udobna. Prilagodjena su za aerodromske transfere. Rezervišite na vrijeme Vaš transfer sa aerodroma Podgorica. Obezbijedićete sebi dobar i jeftin Taxi od aerodroma Podgorica do Budve i mjesta kao što su Bečići Miločer i Sveti Stefan. Možete nas kontaktirati prekoi naše kontakt forme, putem e-maila, sms porukom ili telefonskim pozivom.

Naš taxi od aerodroma Podgorica do Budve jedan je od najpovoljnijih u zemlji. Vožnja traje oko 1 sat. Možete zakazati i povratni transfer sa bilo koje adrese od Budve do aerodroma Podgorica. Za povratno putovanje važi ista cijena. Taxi od Budve do aerodroma Podgorica možete rezervisati iako niste koristili našu uslugu pri dolasku.

Naša cijena uključuje preuzimanje, sve takse, odlazak na vašu adresu i Taxi transfer aerodrom Podgorica do grada Budve.

Taxi aerodrom Podgorica do Budve
Veliki broj zadovoljnih putnika je preporučilo naš jeftin Taxi od aerodroma Podgorica do Budve. Ukoliko vas zanima zašto, rezervišite vožnju i saznaćete. Potrudićemo se da opravdamo Vaša očekivanja i pokažemo našu poslovnost.

Kontaktirajte nas

mscepanovic98@gmail.com

+382 67 303 370 (Viber, WhatsApp)

Aerodrom Podgorica