Taxi od aerodroma Podgorica do Kotora

Taxi od aerodroma Podgorica do Kotora

Taxi aerodrom Podgorica do Kotorskog okruga po cijeni od 75 evra (90 kilometara, oko 1 sat i 30 min vožnje).
Ukoliko planirate da posjetite ovaj turistički dragulj Crne Gore, potrebno Vam je da zakažete online Taxi od aerodroma Podgorica do Kotora. Možemo Vam pružiti odličnu Taxi uslugu po pristupačnoj cijeni.
Prevoz od podgoričkog aerodroma do Kotora i bokokotorskog zaliva je pravo uživanje. Tokom puta imaćete predivan pogled na prirodu gdje preovladavaju crnogorske planine, Skadarsko jezero i Jadransko more.
Zašto je prevoz od aerodroma Podgorica do Kotora popularan?

Kotor – Crna Gora
Kotor je jedno od najpopularnijih turističkih mjesta u Crnoj Gori. Smješten je u srcu jedne od najljepših uvala na svijetu. To je Bokokotorski zaliv. Stari grad Kotor je jedan od najstarijih gradova na jadranskoj obali. Turisti iz celog svijeta ga posjećuju zbog ljepote i očuvanosti starog grada i atmosfere koja vam dočarava vjekove koji su prošli.

 

 

Taxi od aerodroma Podgorica do Kotora možete rezervisati online. Nije Vam potrebna kreditna kartica.
Mjesto sastanka
Naš vozač će vas sačekati na aerodromu Podgorica sa Vašim imenom na tablici. Nalaziće se odmah pored izlaza iz zgrade aerodroma Podgorica. Veoma lako ćete ga primijetiti jer podgorički aerodrom ima samo jedan izlaz. On će Vam pružiti siguran i udoban prevoz od aerodroma Podgorica do Kotora. Sva naša vozila su udobna. Prilagodjena su za aerodromske transfere. Rezervišite na vrijeme Vaš transfer sa aerodroma Podgorica. Obezbijedićete sebi dobar i jeftin Taxi od aerodroma Podgorica do Kotora i mjesta kao što su Perast, Risan, Dobrota itd. Možete nas kontaktirati preko naše kontakt forme, putem e-maila, sms porukom ili telefonskim pozivom.

Naš taxi od aerodroma Podgorica do Kotora jedan je od najpovoljnijih u zemlji. Udaljenost je 90 km. Vožnja traje oko 1 sat i 30 min. Možete zakazati i povratni transfer sa bilo koje adrese od Kotora do aerodroma Podgorica. Za povratno putovanje važi ista cijena. Taxi od Kotora do aerodroma Podgorica možete rezervisati iako niste koristili našu uslugu pri dolasku.

Naša cijena uključuje preuzimanje, sve takse, odlazak na vašu adresu i Taxi transfer aerodrom Podgorica do grada Kotora.

Taxi aerodrom Podgorica do Kotora
Veliki broj zadovoljnih putnika je preporučilo naš jeftin Taxi od aerodroma Podgorica do Kotora. Ukoliko vas zanima zašto, rezervišite vožnju i saznaćete. Potrudićemo se da opravdamo Vaša očekivanja i pokažemo našu poslovnost.

Kontaktirajte nas

mscepanovic98@gmail.com

+382 67 303 370 (Viber, WhatsApp)

Aerodrom Podgorica